Hallo Jongere!

Boek bestellen?

Binnenkort maak je de overstap naar de secundaire school. Een spannende tijd staat je te wachten. Hoe zal dit allemaal gaan? Kan je nieuwe vrienden maken? Hoe zullen die leraars en lessen zijn? Hoe kies je die nieuwe school?

Via allerlei tips word je op een vlotte manier voorbereid op je nieuwe school. Via allerlei methodieken en tips word je uitgedaagd jezelf klaar te stomen voor het secundair onderwijs.

Zo leer je onder andere: positief naar jezelf en anderen kijken, het secundair onderwijs kennen, waar je best rekening mee houdt als je kiest, hoe je je huiswerk kan aanpakken, een planning maken, hoe je je kan concentreren.

Inkijkexemplaar

Downloads

Hier vind je de sjablonen van het boek terug om er zelf mee aan de slag te gaan.

Bestelling

Voor een bestelling kan je mailen naar info@lerenmetplezier.be

Voor de begeleider

Beste begeleider, hier vind je achtergrondinformatie om goed te kunnen werken met de jongeren.

Over de auteur

Tom Cox

Hallo, dit is Tom Cox. Hij is, met veel plezier, directeur van de Middenschool Kindsheid Jesu. Hij ziet daar veel leerlingen echt plezier hebben op school en in het leven. Anderen lijken het daar wat moeilijker mee te hebben.

Met Sta je mannetje-trainingen hielp hij al veel jongeren op weg in het zich goed in het vel voelen. Hoe je zaken met plezier kan aanpakken, boeit hem mateloos. En hij heeft ontdekt hoe het werkt!

In zijn boeken omschrijft hij deze methode. Hij wil zoveel mogelijk jongeren prikkelen om deze methode zelf ook te leren. Want hij is van overtuigd dat, als je dit kan, het leven echt wel interessant wordt...

Stuur een e-mail

Contacteer Tom via e-mail

↑ Terug naar boven