Hallo Jongere!

Boek bestellen?
Al meer dan
20 000
exemplaren verkocht
sinds 2012

Dagelijks ga je naar school. En dagelijks krijg je wellicht heel wat huiswerk op: lessen leren, taken voorbereiden, oefeningen maken...
En daar zit je dan. Hoe pak je dat allemaal het best aan? Dit praktische werkboek laat zien hoe je op een makkelijke manier je schoolwerk kan organiseren. Via allerlei methodieken en tips word je uitgedaagd je eigen studiemethode te ontwikkelen.

Zo leer je: een planning maken, schematiseren en je voorbereiden op examens. En … je zal merken dat studeren heus wel leuk kan zijn!

Boekje inkijken…

Downloads

Hier vind je de sjablonen van het boek terug om er zelf mee aan de slag te gaan.

Bestelling

Voor een bestelling kan je mailen naar info@lerenmetplezier.be

Begeleiding

Over de auteur

Tom Cox

Hallo, dit is Tom Cox. Hij is, met veel plezier, directeur van de Middenschool Kindsheid Jesu. Hij ziet daar veel leerlingen echt plezier hebben op school en in het leven. Anderen lijken het daar wat moeilijker mee te hebben.

Met Sta je mannetje-trainingen hielp hij al veel jongeren op weg in het zich goed in het vel voelen. Hoe je zaken met plezier kan aanpakken, boeit hem mateloos. En hij heeft ontdekt hoe het werkt!

In zijn boeken omschrijft hij deze methode. Hij wil zoveel mogelijk jongeren prikkelen om deze methode zelf ook te leren. Want hij is van overtuigd dat, als je dit kan, het leven echt wel interessant wordt...

Stuur een e-mail

Contacteer Tom via e-mail

↑ Terug naar boven