Hallo Jongere!

Boek bestellen?

Veel jongeren hebben regelmatig last van onzekerheid, stress, geslotenheid of overdreven zenuwachtigheid. Sommigen kruipen in hun schelp en anderen reageren nogal impulsief of soms zelfs agressief. In beide gevallen voelen ze zich niet goed.
Dit praktische werkboek laat je zien hoe je op een positieve manier naar jezelf en anderen kunt kijken. Dit door inzicht in je eigen gedrag en de reacties die je van anderen krijgt. Via het concept van de zes G's word je uitgedaagd een aangename leefstijl te ontwikkelen.

Zo leer je: fijne gedachten hebben, positief tegen jezelf praten en communiceren met anderen.

Inkijkexemplaar

Downloads

Hier vind je de sjablonen van het boek terug om er zelf mee aan de slag te gaan.

Bestelling

Voor een bestelling kan je mailen naar info@lerenmetplezier.be

Voor de begeleider

Beste begeleider, hier vind je achtergrondinformatie om goed te kunnen werken met de jongeren.

Over de auteur

Tom Cox

Hallo, dit is Tom Cox. Hij is, met veel plezier, directeur van de Middenschool Kindsheid Jesu. Hij ziet daar veel leerlingen echt plezier hebben op school en in het leven. Anderen lijken het daar wat moeilijker mee te hebben.

Met Sta je mannetje-trainingen hielp hij al veel jongeren op weg in het zich goed in het vel voelen. Hoe je zaken met plezier kan aanpakken, boeit hem mateloos. En hij heeft ontdekt hoe het werkt!

In zijn boeken omschrijft hij deze methode. Hij wil zoveel mogelijk jongeren prikkelen om deze methode zelf ook te leren. Want hij is van overtuigd dat, als je dit kan, het leven echt wel interessant wordt...

Stuur een e-mail

Contacteer Tom via e-mail

↑ Terug naar boven